BarleyWember smagning

BarleyWember er måneden, hvor ølfolket i Danmark man bruger November måned på at drikke Barley Wine. Helt sikkert et tiltag jeg kan tilslutte mig. I Wordenskjolds støtter vi selvfølgelig op om dette og sparker BarleyWember i gang med en smagning med 6 Barley Wine fra Polen og USA med følgende udvalg:

Øl Fashioned (11,6%) – Barleywine – American (Mikkeller Brewing San Diego, USA) – Untappd: 3,87
The Return (Collab w/ The Veil) (12,5%) – Barleywine – English (3 Sons Brewing Co., USA) – Untappd: 3,88
Ashes & Diamonds: Bourbon / Peanut Butter / Cocoa Nibs (12%) – Barleywine – American (Browar Funky Fluid, Polen) – Untappd: 3,93
Ashes & Diamonds: Marsala Wine / Maple Syrup / Salted Caramel (12%) – Barleywine – American (Browar Funky Fluid, Polen) – Untappd: 4,03
Ashes & Diamonds: Bourbon / Coconut / Coffee (12%) – Barleywine – American (Browar Funky Fluid, Polen) – Untappd: 4,05
Øl Nagelfar BA (11,6%) – Barleywine – American (Mikkeller Brewing San Diego, USA) – Untappd: 4,25

Vi smager dem i Untappd rækkefølge, så vi smager den højest ratede til sidst. Og det er eksklusive sager, der er fundet frem. Der er kun 1 øl der har over 1000 ratings.

Der er kun 5 cl af den første og sidste øl. Bemærk, at der kun er 9 pladser til denne smagning!

Normalt ligger smagningen d. 1. november, men på grund af andre arrangementer bliver smagningen i år holdt lørdag d. 2. November og vi starter kl. 14.

Prisen er 300 kr. Den inkluderer:
– program for smagningen med plads til bedømmelse og kommentarer
– foredrag om øl og historien om de enkelte bryggerier og øl
– smagsprøver af de udvalgte øl

Skriv til [email protected] for at melde dig til. Først til mølle… Du skal ikke betale før du har fået svar på din tilmelding.
Man kan ikke springe køen over ved at betale uden at sende en email. Tilmelding til eventen på Facebook er ikke en tilmelding til smagningen.

Skriv et svar